Hirdetés

Megölte az apát és lányát, mert vezetés közben Facebookozott



|

Sajnos sokan foglalkoznak az okostelefonnal vezetés közben is.

Hirdetés

Jobb vezetés közben az útra és az autóra figyelni, az okostelefont pedig pihentetni, főleg, ha a sofőr még csak kis tapasztalattal rendelkezik. Erre bizonyíték Carlee Bollig esete is. 

Hirdetés

A 17 éves lány Minnesotában még a nyáron vezetett egy pick-upot, amikor az utasai (hárman) újra és újra megkérték rá, hogy hagyja abba a posztolást a Facebookon vezetés közben. 

Miután a lány elküldte a többieket a francba, nem sokkal később üvölteni kezdtek az utasok, hogy piros a kereszteződésben a lámpa. A lány belehajtott a kereszteződésbe, ahol fékezés nélkül egy teherautóba csapódott. 

A balesetben egy 54 éves férfi és a 10 éves lánya is életét vesztette. A teherautó többi utasa is megsérült, de ők túlélték, ahogyan a pickup három utasa is. 

A júliusi balesetben való nyomozást nehezítette, hogy Bollig nem volt hajlandó együttműködni, és mivel nem volt jogosítványa, azt hazudta, hogy az egyik barátja vezetett. A rendőrség DNS-vizsgálatai végül bebizonyították, hogy Bollig vezette az autót. 

A lányt sok váddal viszik bíróságra, és akár 10 év börtönt is kaphat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.