Hirdetés

Nagyon meglepte az autóipart a Google és az Apple



|

A Daimler ügyvezetője nem gondolta, hogy ennyire jól halad a Szilícium-völgy.

Hirdetés

Azt gondolnánk, hogy a világ vezetői autógyártóinak egyáltalán nincs félnivalója az autóiparban a tech cégektől. A helyzet valójában egészen más. 

Hirdetés

A Daimler ügyvezetője, Dieter Zetsche a Welt am Sonntagnak nyilatkozott, miután meglátogatta a Szilícium-völgyet. 

Az ügyvezető azt mondta, hogy az Apple és a Google sokkal többet tud és csinál az autókkal kapcsolatban, mint ő azt gondolta volna. Ez nagy elismerés, főleg úgy, hogy a Google-nél azért rengeteg probléma akad még a robotautókkal kapcsolatban, az Apple pedig eleve el sem ismerte, hogy érdekli az autógyártás. 

Azt is hozzátette, örül neki, hogy a cégek tisztelik a Daimler munkáját - a legtöbb vélemény szerint ennek ellenére rákapcsol a fejlesztésekre a Mercedes-Benz. 

Az ügyvezető összesen 70 céggel találkozott az útja során, több helyen konkrét megbeszéléseket is tartott. Minden bizonnyal a jövőben érdekes együttműködéseket láthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.