Hirdetés

Nem csak limuzinban lehet mobil kávéfőző



|

A szivargyújtó aljzatba nem csak mobiltöltőt, hanem valóban életmentő dolgokat is lehet csatlakoztatni.

Hirdetés

Elég drága egy limuzin, de abban legalább lehet kávézni és így könnyebben indulnak a hétfő reggelek. Ha nem ragaszkodunk a sofőrhöz és a magyar utakon használhatatlanul terebélyes járműhöz, akkor meglévő autónkat is felszerelhetjük a kávézás luxusával, a Handpresso segítségével útközben facsarhatunk egy illatos kávét.

 

 

A PC World hamarosan megjelenő, áprilisi számában is foglalkoztunk a nemes szerkezettel, mely végre értelmet ad a szivargyújtó csatlakozónak, ahova eddig jobbára idióta, idegesítően csöngő, zavaró mobil kütyüket dugdostunk. Semmi értelme. Inkább vegyünk egy Handpresso-t és maradjunk közben vezetés közben – hogy miként működik a luxuskütyü, arról testvérlapunk, az Electrose videójából értesülhetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.