Hirdetés

Nem csak te rettegsz a meghackelt autóktól



|

Egy felmérés szerint egyre többen hallanak a meghackelt autókról.

Hirdetés

Egy friss felmérés szerint az emberek egyre többet hallanak arról, hogy az autókat meg lehet hackelni, és, hogy mindez valós cyberbiztonsági fenyegetést jelent a közlekedésre és az abban résztvevőkre nézve. 

Hirdetés

A kutatásban résztvevők 71 százaléka hallott a Jeep Cherooke hackelési botrányáról, amelynek az eredménye 1,4 millió jármű visszahívása lett. 

Amellett, hogy egyre többen tudnak róla, egyre többen aggódnak is a járművek hackelése miatt, hiszen nincsen egyértelmű út arra vonatkozóan, hogyan lehet ezeket végérvényesen megfékezni. 

 

 

Bármilyen meglepő, 41 százalék már a következő autóvásárlásnál figyelembe veszi majd az aktuális hackelési botrányokat. Mindez pedig alapvetően meghatározhatja a vásárlási szokásokat és a fogyasztói elégedettséget.

70 százalék szerint a Fiat Chrysler Automobiles márkái a legfenyegetettebbek, de a General Motors is ott van a második helyen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.