Hirdetés

PSP Edition SUV a Citroentől



|

A Citroen felsőkategóriás szabadidőautója Sony-színekbe öltözött, és gyárilag PSP-vel kapható.

Hirdetés

 

citroen-c-crosser-exclusive-psp-1.jpg
A Citroen és a Sony közös megállapodást kötött, amelynek köszönhetően a C-Crosser felsőkategóriás szabadidőautóból egy úgynevezett Exclusive PSP Edition is megvásárolható lesz.

 

Az autó külsején egy külön plecsni díszeleg, PSP-felirattal, azonban természetesen nem ennyiben merül ki a PlayStation Portable-exkluzivitás.

 

Aki megvásárolja a francia SUV-t, az kap mellé egy PSP Slimet, két játékot, egy 4 gigabájtos Memory Stick PRO Duo memóriakártyát, valamint egy első fejtámlára szerelhető, hangszórókkal felvértezett PSP-tartót, hogy a hátsó utasok élvezhessék az UMD-ken tárolt filmeket.

 

A csak Európában kapható kiadás nem a legolcsóbb, a PSP-matricát és a kézikonzolt alaposan meg kell fizetni, ugyanis a modell ára 33 990 eurótól indul. Ez több, mint 10 millió forint, ennyibe pedig még a legfelszereltebb, dízelmotoros verzió sem kerül. Viszont ennek van PSP-s plecsnije...

 

citroen-c-crosser-exclusive-psp-4.jpg
citroen-c-crosser-exclusive-psp-2.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.