Hirdetés

Rolls-Royce Serenity: az igazi luxus



|

A Phantom kézzel készített egyedi változata a luxus netovábbját jelenti.

Hirdetés

Az autóiparban manapság nem túl nehéz elképesztően lenyűgöző, prémium belterekre bukkanni - a gyártók igyekeznek minél jobban kiszolgálni azokat, akik néha felfoghatatlan mennyiségű pénzt adnának azért, hogy egyedi autókat állíthassanak a garázsukba. A Rolls-Royce azonban szinte mindenen túltett a legutóbb modelljével, a Phantom Series II-vel. A Serenity néven emlegetett autó a luxus csúcsát jelenti. 

Hirdetés

 

Rengeteg munka van benne

Az autó külsejének a festését követően a kasznit kézzel polírozzák, 12 órán keresztül. Az ajtók kinyitása után egy halványzöld beltér tárul elénk, amit a dizájnerek szerint a királyi gazdagság ihletett. 

 

Főnemesi pompa

 

Belül központi elemnek számít a virágzó gyümölcsfa, amely az uralkodóknál is meghatározó és kedvelt motívum volt már régen is. Éppen emiatt úgy gondolták a tervezők, hogy egy modern luxusautóban is remek megoldás lesz, ha valaki rangos, előkelő stílust szeretne megfizetni. 

 

Lélegzetelállító beltér

A Serenity belterét selyemmel szegték, és kézzel festették a füstzöld színárnyalatot. A fonott és szőtt elemek is szogorúan kézzel készültek - ahogyan a kézi festések és hímzések is, amelyek hihetetlen részletességet, kifinomultságot és alaposságot igényeltek, főleg a gyümölcsfák virágai miatt. 

 

Serenity

 

A legutolsó öltésekig mindegyik panelen 600 órát dolgoznak, és persze erősen prémium anyagokat használnak. A történelemben elvégre mindig is ritka anyagokkal - mint a selyem - vették körbe magukat az előkelő emberek, jelezve a hatalmukat és a pozíciójukat a társadalomban. 

A Rolls-Royce gyakorlatilag minden gyártónál továbbment a Serenityvel. Az üléseket, a csomagtartót és a tárolórekeszeket fehér bőrrel díszítették vagy vonták be, a gyöngyházfényű virágok pedig füstölt cseresznyefán díszelegnek, bambusz elemekkel kiegészítve. Egy hasonlóan lenyűgöző óra mellett a csomagtartóba még luxus napernyők is jutottak. 

 

Kézzel készült elemek, fájdalmasan hosszú munkaórák

 

Szerintetek lehet azt még tovább fokozni, amit a Rolls-Royce csinált? Ha megnyernétek a lottón a főnyereményt, vennétek egy Serenityt a garázsba? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.