Hirdetés

Rommá törték a Google kamerás autóját



|

A Street View anyagait rögzítő autó két busz és egy teherautó áldozata lett.

Hirdetés

A Google Street View-hoz használt autóinak az egyike komoly balesetet szenvedett Indonéziában, miután munka közben két busszal és egy teherautóval ütközött. A BBC értesülései szerint a Google-autós sofőrje egy buszba rohant bele, majd pánikba esett, amikor a busz vezetője meglehetősen idegesen reagált a történtekre. 

Hirdetés

Amikor megpróbáltak félreállni, telibe találtak még egy buszt, majd egyszer csak beléjük csapódott egy teherautó is. Azt nem tudni, hogy bárki megsérült-e a balesetben, mindenesetre a kamerás autót alaposan lerendezték. A Google együtt igyekszik a helyi hatóságokkal kideríteni, pontosan mi is történhetett. 

Ez egyébként a Google idei második balesete, korábban ugyanis azt pletykálták, hogy egy úton fekvő szamarat gázoltak el Afrikában. Az autókkal kapcsolatban sok más érdekesség is akad, ami miatt a Google-nek szabadkoznia kell: állítólag többek között a nem védett Wi-Fi hálózatok privát adatforgalmát is begyűjtötték 2008. és 2010. között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.