Hirdetés

Saját drónja van az önvezető sportautónak



|

Hihetetlen sportautó az Σtos, aminek a kormánya is összecsukódik.

Hirdetés

A következő CES még csak januárban lesz esedékes, de már most indulnak az érdekes hírek a rendezvénnyel kapcsolatban. Ott lesz például a Rinspeed Σtos, egy sportautó, ami normál és sofőr nélküli módban is vezethető. 

Hirdetés

Szerencsére a sofőr bármikor dönthet úgy, hogy tartósan átveszi az irányítást az autó fölött, így egyszerre modern és tartja tiszteletben a vezetni szeretők érzéseit. 

A menő felszerelések miatt egyébként a kormány olyan, hogy sofőr nélküli módban visszahúzódik a műszerfalba. Ilyenkor helyette kiemelkedik két hajlított kijelző. 

Ha mindez nem lenne elég, még egy saját drónja is van, leszállópályával hátul. A quadrocopter a vezetési élményen is tud segíteni, akciókameraként működni vagy éppen virágot szedni. 

Sajnos csak koncepció, így kíváncsian várjuk, hogy megvalósul-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.