Hirdetés

Steve Jobs már 2008-ban Apple autót akart



|

Ezt Tony Fadell árulta el egy friss interjú kapcsán.

Hirdetés

Tony Fadell a Nest ügyvezetőjeként és az iPod társalkotójaként lett ismert a világban, és nemrég adott egy érdekes interjút. Ebből többek között kiderült, hogy Steve Jobs valójában már 2008-ban a piacra szeretett volna dobni egy Apple autót. 

Hirdetés

Jobs állítólag az iPhone sikeres startja után már erősen mérlegelte ezt a lehetőséget, és gyakran beszélt erről Fadell-lel is a sétáik során. 

A megbeszélések érintették az olyan kérdéseket, hogy mit építenének, milyen lenne a műszerfal, milyen lenne az autó, az ülések vagy éppen a meghajtás, üzemanyag. 

Jobs végül úgy döntött akkoriban, hogy nem megy tovább a projekttel. A lehetőséget mindenesetre erősnek érezte, mert 2008-ban a detroiti autóipart már szinte halottnak hitték. 

Mindez remekül jelzi, hogy az Apple nem most kezdte el fontolgatni a saját autójának az ötletét. A pletykák alapján 2020-ban akár meg is pillanthatjuk, hogy mire jutottak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.