Hirdetés

USB-töltő a szivargyújtódba



|

Hogy ne merülj le utazás közben.

Hirdetés

Nagyon bosszantó tud lenni, ha hosszú út közben merülünk le, vagy közvetlenül indulás előtt vesszük észre, hogy mindjárt kikapcsol az MP3-lejátszónk. Már írtunk hordozható akkumulátorokról, de itt egy újabb kiegészítő autótulajdonosok számára. Azoknak, akik rendszeresen lemerülnek, ajánlom ezt a hiánypótló darabot: az kocsiba való USB-töltőt.

 

 

 

 

Az átalakító a szivargyújtóba dugva áramforrásként működik, így minden, USB-n keresztül tölthető készülékkel használható, legyen az iPhone, iPod, Blackberry, MP3-lejátszó vagy fényképezőgép. Népszerűségét jól mutatja, hogy a LatestBuy már ki is fogyott belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.