Hirdetés

Videó: ezt látja működés közben a Tesla autopilótája



|

Hiánypótló videót osztott meg a nagyközönséggel az autógyártó.

Hirdetés

A Tesla nem csak az önvezető rendszerek fejlesztésében jár élen, hanem azok piacra dobásában is, noha a jelenlegi autóiban már megtalálható Autopilot funkcionalitás nem működtethető felügyelet nélkül. Az eddigi két halálos balesetnek és egyéb kisebb-nagyobb bakiknak köszönhetően kissé megtépázódott a vállalat hírneve, azonban ez nem a rendszer kidobására, hanem a továbbfejlesztésére sarkallta a mérnököket. Érdemes hozzátenni, hogy mindkét halálos kimenetelű baleset könnyen elkerülhető lett volna, amennyiben a sofőrök az utasításoknak és a jogszabályoknak megfelelően az úton tartották volna a szemüket.


Hirdetés


A lenti hiánypótló videót szombaton tette elérhetővé a Tesla, az önvezető rendszerének működésére próbál egy kicsit rávilágítani. A mozgókép jobb oldalán fentről lefelé a bal hátsó, a középtávú előretekintő, továbbá a jobb hátsó kamerák képei láthatóak, rajtuk a rendszer által felismert és feldolgozott információk vizuális reprezentációjával.



(Forrás: BGR)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.