Hirdetés

VIVA LÁ MOBILITÁ



|

“Utazás olasz módra” Kiállítás a Bank Centerben világmárkákkal és egy exclusive előadás Obendorfer Dávid Olaszországban élő magyar designerrel

Hirdetés

Hamarosan elstartolnak a Design Hét eseményei, melyből az olasz formatervezés szerelmesei számára az egyik legizgalmasabb programot a Bank Centerben tartott VIVA LÁ MOBILITÁ ingyenes kiállítása jelenti.

Hirdetés

Az az érdeklődők ide látogatva megcsodálhatnak egy 1965-ös évjáratú Ferrari 330 GT veteránautót, egy Ferrari F430 Challenge versenyautót, valamint a fotókiállítás segítségével betekintést nyerhetnek a Ferrari márkanév által képviselt legendás örökség, a szenvedély, a hagyomány, a design és a technológia harmonikus összefonódásának részleteibe. A látogatók emellett találkozhatnak az 500-as család Fiat 500C by Gucci kabrió kivitelével és a Fiat 500L, valamint a legújabb Fiat 500L Living modellváltozatával is.

 

A kiállítás keretében Obendorfer Dávid magyar származású, nemzetközileg elismert, jelenleg Olaszországban élő designer tart exclusive előadást az autó formatervezésről. Egyedi járműtervei megmutatják az autóiparnak, hogy a múlt formatervei nem elfelejthetők, hanem újragondolandók. Az előadás ingyenes, az érdeklődők a szervező e-mail címen regisztrálhatnak október 1-ig. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben rögzítik és válasz e-mailben kerülnek visszaigazolásra.

 

Kiállítók: Ferrari Budapest, Aprilia, Vespa, Fiat, Campari, Furla, Wilier, Bianchi, Moto Guzzi, Coccinelle, Dainese, Ducati, Pinarello


Az ingyenes kiállítás időtartama: szeptember 27-től október 6-ig, minden nap 8-20 óráig, Bank Center aula

 

Az előadás időpontja: október 2., 17:00, Bank Center Konferenciaterem

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.