Hirdetés

Waze: ne hagyd a gyereket az autóban



|

A Waze bétája erre az egyértelmű, de annál fontosabb dologra figyelmezteti az autósokat.

Hirdetés

Minden app és szolgáltatás életében eljön az idő, amikor a nagy kérdés az, hogy mivel lehetne még újítani? Amíg a fejlesztők rájönnek és be is mutatják a nagy újdonságot, addig nem árt néhány kisebb sem. 

Hirdetés

Minden bizonnyal a Waze is dolgozik néhány komoly frissítésen. Amíg ezek megérkeznek, a legújabb bétába bekerült egy kisebb, ami emlékeztet a gyerekre. 

A figyelmeztetés bár egyértelmű, de annál fontosabb dologra hívja fel az autósok figyelmét: még csak véletlenül se hagyják a gyereket az autóban. 

A Waze mostantól kezdve erre tudja figyelmeztetni az autósokat, amikor megérkeznek az úti célhoz - mindehhez pedig egyedi üzenet is beállítható. 

Az újdonság opcionális, de az első út végén az app felajánlja a bekapcsolását. Akit zavar vagy nincs rá szüksége, az bármikor kikapcsolhatja a beállításokban. Jelenleg kizárólag a bétateszterek számára érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.