Hirdetés

Az Xbox 360 túlszárnyalta elődjét



|

Már többet értékesítettek az utódból, mint a sima Xbox konzolból.

Hirdetés

 

A Microsoft 2001 novemberében dobta piacra saját konzolját, az Xboxot, amelyet egészen 2005 májusáig árusított. Ennyi idő alatt 25 millió darab fogyott világszerte a redmondiak termékéből.

 

Az utódnak, az Xbox 360-nak is sikerült most elérnie ezt a mérföldkövet, és túlszárnyalnia az előd által elért eredményt.

 

Két nappal november 22-e után, tehát kicsivel az Xbox 360 harmadik születésnapja után dőlt meg a rekord, amely szakértők szerint a Microsoft 2008 negyedik negyedévi marketingstratégiájának és az európai árcsökkentéseknek egyaránt köszönhető.

 

A szeptemberi, európai árcsökkentések következtében a Microsoft egyébként maga mögött hagyta a PlayStation 3-at is, azóta ugyanis a legtöbb európai országban jóval keresettebb az Xbox 360.

 

xbox360_3.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.