Hirdetés

Bemutatkozott a Dell Adamo



|

A Dell hivatalosan is bemutatta új luxus-laptopját, amely először a januári CES-en volt látható.

Hirdetés

 

A Dell Adamo nevű luxus-notebookja már a januári CES kiállításon bemutatkozott, hivatalos információkat azonban mindeddig nem adott ki a laptopról a gyártó. Megtörvén a jeget, a Dell most hivatalosan is bemutatta a gépet.

 

A 13,4 hüvelykes laptopba egy 1,2 GHz-es Core 2 Duo U9300-as processzor került, integrált Intel X4500-as grafikus rendszerrel, 2 GB RAM-mal, valamint egy 128 gigabájtos SSD-meghajtóval.

 

Az 1,8 kilogrammot nyomó Adamo közel fél kilóval nehezebb a MacBook Airnél, és a benne lévő hardverek sem olyan erősek, mint azt a legtöbben várták.

 

Ennek ellenére a luxus-laptopot - amely a hónap végén már kapható - alaposan meg kell fizetni, ugyanis 1999 dollárba (460 000 forint) kerül. A leendő tulajdonosok számára vigasztaló lehet, hogy az Adamo csúcsminőségű borítást kapott, a kijelzője pedig mágnesesen záródik a notebook alsó részéhez.

 

adamo.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.