Hirdetés

A nyáron kerül piacra az Archos olcsó okosórája



|

50 dollárért sejthetően csak a minimumot hozza az eszköz.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt meglehetősen nagy érdeklődés váltott ki a beszámolónk, miszerint a kedvező árú okostelefonjairól, táblagépeiről és zenelejátszóiról ismert Archos 50 dollárért (olyan 11 ezer forintért) kíván piacra dobni egy okosórát. A Consumer Electronics Show-n már megtekinthető az eszköz, ám az Engadget fotókkal tarkított helyszíni beszámolója alapján pedig csak a minimálisan elvárhatót hozza.
 

Hirdetés


A nyáron piacra kerülő kütyü az idő és dátum mutatásán felül csak értesítések megjelenítésére és zenelejátszó vezérlésére alkalmas. A vállalat összesen három modellt fog elérhetővé tenni, az emlegetett legolcsóbb 1,5 colos és rezisztív e-ink érintőkijelzővel rendelkezik, az akkus üzemideje olyan 14 nap. A 100 dolláros modell esetén már 1,8 colos és színes a megjelenítő, de az akkus üzemidő csak 36-48 óra. A legdrágább 130 dolláros változat ugyanez, viszont alumínium házzal és hajlított kijelzővel.


Egyelőre nem tudni, hogy az Archos órái pontosan mely telefonokkal és operációs rendszerekkel lesznek kompatibilisek, ám az Android támogatása felettébb valószínűnek tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.