Hirdetés

Beteljesült az agglegények álma: végre itt az okossütő



|

A hangvezérelt Lynx Grills tejszínhabos álommá teszi az otthoni sütés-főzést. Legalábbis a fejlesztői szerint.

Hirdetés

A LynxGrills kedden, a CES 2014-en mutatta be legújabb okossütőjét, a hangvezérelt konyhai csodát várhatóan 2015-ben dobják piacra. A sütő vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakozik egy online receptadatbázishoz, folyamatos tanácsokkal segíti konyhában tébláboló urát/úrnőjét a főzésben, a kritikus pillanatokban pedig szöveges üzenetben ugraszt: ideje lenne megfordítani a pecsenyekacsát vagy ránézni a mazsolás kuglófra.

„Tulajdonképpen lehetővé teszi a számodra, hogy úgy készíts el egy ételt, mintha egy zenekart dirigálnál, minden egyes hozzávalót és lépést úgy menedzselhesd, hogy biztos lehess benne, azt kapod, amit szeretnél” – összegezte az agyas konyhai berendezés erényeit a Mashable-nek nyilatkozva Jim Buch, a LynxGrills vezérigazgatója.

Hirdetés

A WiFi-re csatlakoztatott sütő első lépésben alaposan kifaggatja a tulajdonosát arról, hogy milyen ételt szeretne elkészíteni, majd kiszámítja az ideális sütési időt, kiválasztja a megfelelő módszert, sőt, még azt is megmondja, pontosan hova kell tennünk az egyes hozzávalókat.

Legszimpatikusabb tulajdonsága mégsem ez, hanem az, hogy képes megjegyezni, hogyan szeretjük elkészíteni – és persze fogyasztani – az egyes fogásokat. Kérhetünk tőle akár medium rare-re sütött sztéket, azt is játszva elkészíti.

A CES-sel kapcsolatos további híreinket itt olvashatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.