Hirdetés

Drága androidos asztali PC az Acertől



|

Windows 8-as géphez kötve érintős monitorként is használható a termék.

Hirdetés

Las Vegasban az idei év egyik talán legkevésbé a behatárolható termékével előállva az Acer bemutatta TA272 névre hallgató all-in-one asztali számítógépét. Az eszköz érdekessége, hogy funkcionalitásra tulajdonképpen egy Android 4.2-es táblagépről van szó, noha a HDMI és DisplayPort bemeneteinek köszönhetően külső monitorként is használható, sőt: Windows 8-at futtató laptophoz vagy asztali PC-hez csatlakoztatva még a kijelzőjének érintős rétege is működik.
 

Hirdetés


A rendkívül elegáns megjelenésű termékbe 27 colos és 2560×1440 pixeles multitouch érintőkijelző került, a lapkakészlete négymagos processzorú NVIDIA Tegra, a memóriájának mennyisége ismeretlen, a beépített háttértára 16 gigabájtos. Az eszköz 2 megapixeles előlapi kamerával, sztereó hangszórópárral, továbbá USB 3.0 kapuval is rendelkezik.


Sejthetően az Acer TA272 nem olcsó mulatság: az elméletileg világszerte napokon belül piacra kerülő készülék ajánlott fogyasztói ára az Egyesült Államokban 1099 dollár, avagy olyan 242 ezer forint.


(Forrás: Acer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.