Hirdetés

Drámaian hajlított kijelzőket mutogat a Panasonic



|

Sejthetően 4K-s felbontásúak az S alakban elhelyezett megjelenítők.

Hirdetés

A vártnak megfelelően az idei Consumer Eletronics Show-n az LG és Samsung elsődleges televíziós attrakcióit a hajlított kijelzős modellek jelentették, a többi gyártó inkább csak az Ultra HD felbontás és egyéb extrák propagálására fókuszált. Ez nem meglepő annak fényében, hogy jelenleg csak néhány kijelzőfejlesztés terén élen járó vállalatnak van tömeggyártásra kész hajlított panelje.
 

Hirdetés


A Panasonic ettől függetlenül félig-meddig benevezett a hajlított megjelenítőkkel való demózási versenybe, a gyártó ugyanis hat darab, S alakba rendezett megjelenítővel várja standján az érdeklődőket. A The Verge beszámolója alapján a cél nem valamiféle végleges termékek mutogatása, a gyártó inkább csak a fejlett OLED kijelzőgyártási technikájából kívánt ízelítőt adni, noha a mondhatni magától értetődő elvárásnak megfelelően a kiállított panelek már 4K-s felbontásúak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.