Hirdetés

Forradalmi moduláris gamer PC a Razertől



|

Pár mozdulattal kicserélhetőek a hardverek, előfizetéssel jöhet a videokártya.

Hirdetés

A komoly játékosok igényeinek kiszolgálására specializálódott Razer érdekes koncepcióval rukkolt elő a Consumer Electronic Show-n, ugyanis a Project Christine programjának keretében a világ legmodulárisabb számítógépét kívánja megtervezni.
 

Hirdetés


A koncepció lényege, hogy a számítógépház belsejében lévő hardverek mindegyike külső bővítőmodullá változik, így a felhasználók mindenféle szakértelem vagy tapasztalat nélkül is frissíthetik a konfigurációjukat: régi modul kihúz, új modul betesz, profit. Természetesen az operációs rendszerben egy efféle akció után jó eséllyel meghajtókat kell telepíteni, ám ez már nem különösebben megterhelő feladat.



További érdekesség, hogy a Razer vezérigazgatója szerint nem lenne butaság előfizetéses rendszerben is elérhetővé tenni a modulokat, így például elfogadható havidíjért cserébe lehetne egyébként megfizethetetlen videokártya vagy processzor bárki számítógépében. A részletek kapcsán még nem született döntés, a Project Christine egyelőre korai tervezési stádiumban van, a bejelentésének célja elsősorban az iránta való igény feltérképezése.



(Forrás: PC Gamer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.