Hirdetés

Gorilla Glass már hajlított kijelzőkhöz is



|

Főként okosórákon és mobilokon jöhet kapóra a Corning friss terméke.

Hirdetés

Az idei Consumer Electronics Show legfontosabb mobilos témája valószínűleg a hordható eszközöké lesz: az okosóráktól a fitneszcélokra kitalált karperecekig szinte garantáltan semmiből sem lesz hiány, bár okosszemüvegek hadai valószínűleg nem fognak a látogatókra támadni. A többnyire új típusúnak titulálható eszközök fizikai védelemre szorulnak, a Corning pedig szívesen áll mindenki szolgálatára.
 

Hirdetés


A vállalat tájékoztatása alapján sikerült kidolgozni egy üvegfúvásból ihletet merítő új eljárást, amellyel szokatlan formájú üvegeket lehet készíteni, azaz a hajlított kijelzők végre kaphatnak testhez illő Gorilla Glass védőréteget. A Corning friss termékét első körben feltehetően okosórák és okostelefonok kijelzőinek védelmére kívánják majd használni az egyelőre ismeretlen partnerek.


Végül megemlítendő, hogy a tajvani G-Tech Optoelectronics nevű vállalattal együttműködve a Corning racionalizálta működését: az összes gyártással kapcsolatos operatív tevékenység egy tető alá hozásával a vállalat szerint hatékonyabbá váltak, egyszerűsödött a logisztikájuk.


(Fotó: Tianna Spicer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.