Hirdetés

Hihetetlen sebességű külső háttértár a Lacie-től



|

1 GBps feletti átviteli sebességet kínál a Thunderbolt 2 portos hardver.

Hirdetés

A szokatlan megjelenésű külső háttértárairól ismert Lacie főként az Apple számítógépeit preferálók számára bejelentette a „Little Big Disk Thunderbolt 2” névre keresztelt termékét a CES-en. A periféria legnagyobb erényét a teljesítménye jelenti, ugyanis a vállalat szerint az átviteli sebessége elérheti a másodpercenkénti 1375 megabájtot is.
 

Hirdetés


Ebből sejthetően merevlemezek helyett SSD-k található a házában, konkrétan kettő darab 500 gigabájtos Samsung egységről van szó. A háttértárak alapértelmezetten RAID-0 tömbbe vannak rendezve, azaz a számítógépek egyetlen darab 1 terabájtos kapacitású meghajtóként fogják kezelni, ám a redundáns adattárolást többre tartók RAID-1 üzemmódba (tükrözés) is átállíthatják.


A Lacie terméke az idei első negyedév során fog piacra kerülni, a gyártó sajtósai egyelőre nem merték elárulni a minden bizonnyal rendkívül prémium árát.


(Forrás: MacRumors)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.