Hirdetés

Hordozható töltőként is funkcionál a Huawei tepsifonja



|

Állítólag két napot is kibír egyetlen töltéssel a túlméretezett készülék.

Hirdetés

Az utóbbi körülbelül három évben egyre többen tapasztalták, hogy egy okostelefontól koránt sem kell alapmobiltól megszokott akkus üzemidőt várni, ráadásul ezen probléma megoldása helyett a gyártók inkább a karcsúsításra fókuszáltak.
 

Hirdetés


Szerencsére időközben a telepek terén is sikerült komoly előrelépéseket tenni, amelynek köszönhetően a CES-en bejelentett Huawei Ascend Mate 2 4G-be 9,5 mm-es vastagsága ellenére 4050 milliamperes került, bár a telefon 202 grammos súlyán azért érződik az extra. A gyártó állítása alapján a készülék 60 óra normál használatot és 12 órányi netezést bír egyetlen töltéssel. Slusszpoén, hogy képes más eszközöket is tölteni.
 


A fentebb elhangzottaktól eltekintve nem világmegváltó a Huawei ismeretlen áron nemsokára piacra kerülő okostelefonja: 6,1 colos és 1280×720 pixeles IPS érintőkijelző, Gorilla Glass védőréteg, 150 / 50 Mbps sebességű LTE modem, 5 és 13 megapixeles kamerák, négymagos processzor (modelltől függően Qualcomm Snapdragon 400 vagy Huawei HiSilicon lapkakészlet), 2 GB RAM, 16 GB bővíthető háttértár, Emotion kezelőfelületes Android 4.3 OS.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.