Hirdetés

Ilyen lesz az LG webOS-es tévéje



|

Az okostévéről készült fotót az Eveleaks szivárogtatta ki.

Hirdetés

Szakmai körökben régóta pletykálnak arról, hogy az LG egy webOS operációs rendszert futtató televízió bemutatására készül. Az Eveleaks csütörtökön tett közzé egy fényképet, amely állítólag a dél-koreai gyártó új okostévéjéről készült.

Hirdetés

A fotó tanúsága szerint a készülék a webOS-es okostelefonokon megszokotthoz hasonló Cards interfészt használ. Az alkalmazások között ott van a YouTube, a Facebook, a Skype és a Twitter is; a tévén a jelek szerint az LG saját fejlesztésű SmartShare szolgáltatása is használható lesz.

A készüléket várhatóan a jövő héten induló CES-en mutatják be hivatalosan. A hírek szerint duplamagos, 2,2 Ghz-es processzor és 1,5 GB RAM kerülhet bele.

A CES-sel kapcsolatos híreinket itt olvashatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.