Hirdetés

Itt az LG elképesztő OLED TV-s arzenálja



|

A legnagyobb LG OLED TV 195 centis képátlóval virít az idei CES-en.

Hirdetés

Miközben a Sony és a Panasonic végleg letettek az OLED televíziók gyártásáról, addig az LG gőzerővel dolgozik az effajta tévéken - a mostani CES-re számos érdekességet magukkal vittek, többek között a világ legnagyobb hajlított OLED TV-jét (77EC9800) is, ami nem elég, hogy 195 centis képátlót kapott, de még 4K-s felbontásra is képes. Ha ez sem lenne elég, a konkrét modellnek már most odaítélték a CES Legjobb innováció díját. 

Hirdetés

Ráadásként van még 55 és 65 hüvelykes kiadásban ugyanilyen televíziója az LG-nek, de ott van Las Vegasban az 55EA8800 és a környezetbarát, javarészt újrahasznosított anyagokból készült 55EB9600 is. A H.265-képes csúcsmodell HDR funkciója mellett van 4K-s upscaling, MEMC és Ultra Cinema 3D is. 

A GALLERY OLED TV-k eközben a keretük mögé rejtett, 2.2 csatornás, 100 wattos hangszórókkal igyekeznek figyelmet szerezni. A Gallery név nem véletlen egyébként, ugyanis a tévék egy úgynevezett Képtár módban fali festménynek álcázhatóak. 

Érdekes lesz látni, hogy vajon mire képes az LG az eladásokat tekintve. A cég bizakodó, világszerte számos üzemet készítettek már fel a gyártásra. Intő jel lehet azonban a fentebb említett piaci szegmensből kihátrálása a Sonynak és a Panasonicnak - az OLED TV, főleg ekkora méretekben, egyelőre nem olcsó mulatság. 

 

További CES-híreink. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.