Hirdetés

Jön a leggyorsabb nyolcmagos okostelefon



|

Februárban Európába is megérkezik az Alcatel One Touch Idol X+.

Hirdetés

Kínában már a múlt hónapban elstartolt, most pedig Európa felé veszi az irányt az Idol X+, ami Alcatel márkanév alatt, februárban kerül a boltok polcaira. A dual-SIM-es telefon különlegessége, hogy valódi nyolcmagos processzorral dolgozik (2 GHz-es MediaTek MT6592), ami ráadásul a jelenlegi leggyorsabb a világon. 

Hirdetés

Az 5 hüvelykes kijelző Full HD-s felbontást és IPS panelt kínál, előre egy 2, hátra pedig egy 13 megapixeles kamera került - ez utóbbi akár 40 megapixeles panorámát is tud gyártani. A belső tárhely mérete 16 gigabájt (micro-SD-vel bővíthető), az akku pedig 2500 mAh-s. A csomagba kerül még egy JBL fülhallgató. 

Akinek már volt szerencséje az Idol X+-hoz, az általában azt mondja, hogy a telefon minőségérzete példás. Az ujjlenyomatokat taszító burkolat feketében és fehérben lesz választható, a februári megjelenéskori árak azonban ismeretlenek. Ha minden jól megy, 300 dollár környékén alakulhatnak. 

További CES-híreink itt olvashatóak

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.