Hirdetés

KitKat fut a budget Polaroid táblagépeken



|

Az egyéb specifikációkkal csak óvatosan mert dobálózni a Southern Telecom.

Hirdetés

A Polaroid név használatára feljogosított Southern Telecom nevű vállalat Las Vegasban bejelentette, hogy idén tavasszal három modellel fogja bővíteni a belépőkategóriás androidos táblagépek amúgy is népes táborát. Az eszközök legnagyobb eladási pontját az jelenti, hogy Play Store-t is elérni képes Android 4.4-gyel kerülnek piacra, a legújabb robotos rendszer használata nem jellemző az árkategóriájukban.
 

Hirdetés


A jelek szerint az eszközök közti egyetlen fő különbséget a kijelzőjük átlója fogja jelenteni, bár remélhetően a 10 colos Q10-be (képünkön) azért magasabb felbontású megjelenítő kerül majd, mint a 7 / 8 colos Q7 és Q8 testvéreibe. A panelek méretén túl a Southern Telecom csupán annyit volt hajlandó elárulni a táblagépek hardveréről, hogy a processzoruk négymagos, továbbá rendelkeznek HDMI kimenettel. Ezen felül az illusztráció alapján előlapi kamera és microUSB kapu is található rajtuk.


Ettől függetlenül az eszközök némileg kontextusba helyezhetőek: egyrészt 129 – 179 dollár (olyan 28 – 39 ezer forint) közti összegért fognak elérhetővé válni, másrészt a gyerekeknek szánt Polaroid Kid's Tablet 2-be 149 dollárért 7 colos és 1024×600 pixeles érintőkijelző, kétmagos processzor, 1 GB RAM és 8 GB háttértár került.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.