Hirdetés

Külső akku és háttértár egyben az új iPhone-okhoz



|

Sokáig tartott megszülni a rendkívül hasznos perifériát.

Hirdetés

Az elsősorban mobilokhoz szánt külső akkumulátorairól ismert Mophie rengeteg iPhone 5S és iPhone 5C tulaj legfőbb problémáit egy csapásra megoldva bejelentette a Space Pack névre hallgató tokját a CES-en. A periféria kettős célt szolgál: egyrészt az 1700 milliamperes beépített telepének köszönhetően megduplázza a kompatibilis készülékek akkus üzemidejét, másrészt pedig telefonokról és számítógépekről egyaránt kezelhető külső háttértárként funkcionál.
 

Hirdetés


A hasznos kiegészítő fekete és fehér borítással 2014. március 14-én fog kereskedelmi forgalomba kerülni, noha a türelmetlenek már most előrendelhetik a Mophie weboldalán. A rossz hírt sejthetően az ára jelenti: a 16 gigabájtos modell 150, míg a 32 gigás 180 dollárba kerül, szállítási költség és egyebek nélkül körülbelül 33 és 40 ezer forintokról van szó.



(Forrás: Cult of Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.