Hirdetés

Megfizethető Ultra HD TV-kkel készül a Vizio



|

A cég az idén a vadonatúj P-széria mellett egy 120 hüvelykes monstrumot is piacra dob.

Hirdetés

A Vizio az Ultra HD felbontásban látja a közeli jövőt. A ma kapható E- és M-sorozatok az abszolút pénztárcabarát termékek közé tartoznak, de 2014 második felében a cég Ultra HD televíziói is forgalomba kerülnek majd.

Hirdetés

A P-sorozat tagjai 64 zónás LED háttérvilágítással, kétmagos processzorral és egy négymagos GPU-val vannak felszerelve, és 50, 55, 60, 65 és 70 hüvelykes képátlóval lehet őket megvásárolni. A Vizio saját tervezésű rendszere dolgozik a magas felbontás előállításán, a TV-k pedig támogatják a 802.11ac-s vezeték nélküli kapcsolatot, valamint a szintén a közeljövőben beinduló 4K-s streamelést az Amazonról és a Netflixről (bár ez minket egyelőre nem érint).

Az átlagember számára kevésbé megfizethető készülékek lesznek a Reference Series tagjai. A 65 és 120 hüvelykes képátlóval rendelkező tévék ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint a P-sorozatba tartozók, ezeken felül élvezhetjük még a 384 zónás LED sötétítés, a „példátlan fény- és színminőséget” biztosító Dolby HDR technológia és az integrált 5.1-es hangrendszer (vezeték nélküli mélynomóval) nyújtotta élményt.

Árazásról egyelőre nincs információ, de ismerve a Vizio árképzését valószínűleg most jön el a megfizethető Ultra HD, avagy „4K-Ready” tévék ideje, mielőtt pár éven belül a 4K-s tévék veszik be a nappalikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.