Hirdetés

Moduláris okostelefon a ZTE-től



|

Eco-Mobius néven már a ZTE-nek is van moduláris okostelefonja.

Hirdetés

A ZTE a CES alkalmából bemutatta a saját moduláris okostelefonját, az Eco-Mobiust. A jelenlévők egyelőre csak elzárva csodálhatták az érdekességet, amiben könnyedén lehet cserélni fényképezőt, akkumulátort, kijelzőt és minden további alapszintű hardvert, úgy mint processzort, memóriát, tárhelyet vagy GPU-t. 

Hirdetés

A tetszetős külsőről egy átlátszó műanyag ház gondoskodik, de mielőtt bárki megörülne, a gyártó egyelőre nem szándékozik teljesen kifejleszteni és megjelentetni a készüléket. Az Eco-Mobius egyébként eredetileg már tavaly bemutatkozott, de élőben csak most először volt látható. Azóta már tablet is van belőle. 

Az Eco szó egyébként a hulladékkal kapcsolatos takarékosságra utal. A ZTE azt szeretné, ha amikor már nem elég erős a telefonunk egy játékhoz, akkor elég legyen új processzort keresni, vagy ha más típusú fotóra van szükségünk, akkor egy kameramodult. A Motorolával szemben a ZTE jóval kevésbé tűnik elkötelezettnek a témában, így jó eséllyel az Eco-Mobius örökre egy elképzelés marad.

 

További CES-híreink.

 

Fotó: FrAndroid

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.