Hirdetés

Mütyür akciókamera a Polaroidtól



|

720p-s videót lehet rögzíteni a 35×35 milliméteres dobozzal.

Hirdetés

A különféle sportokat űzők és nézni szeretők nagy örömére az elmúlt években jelentősen csökkent az akciókamerák ára, amelynek köszönhetően elárasztották a videomegosztókat a remek felvételek, már nem csak a tehetősebbek kiváltsága rögzíteni például a dombról biciklivel való leszáguldásukat.

Hirdetés

A Polaroid főként az amatőrök számára bemutatta az egyelőre még prototípus fázisban lévő C3 kameráját a CES-en, az kütyü legnagyobb eladási pontját a 35×35 milliméteres mérete fogja jelenteni. Nem csak kevés helyet foglal, de a formájából fakadóan könnyedén és biztosan befogatható házilag barkácsolt tartókba, amely fontos tulajdonság a kreatív felvételeket készíteni kívánók számára.

A feltehetően néhány hónapon belül piacra kerülő termék 5 megapixeles fotókat és 720p-s videókat képes rögzíteni, vezeték nélküli kapcsolat híján a felvételek tárolásara maximum 32 gigabájtos microSD használható. A 120 fokos látószögű lencsével ellátott kütyü 2 méterig vízálló, a várható akkus üzemideje és képminősége még rejtély, az ára 99 dollár lesz.

(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.