Hirdetés

Olcsó LTE-s okostelefonok az Archostól



|

Négymagos processzorú Snapdragon lapkakészlet dolgozik a készülékekben.

Hirdetés

A Consumer Electronics Show-ra olcsó okosórával készülő Archos tegnap két kiválónak tűnő, belépőkategóriás okostelefonnal rukkolt elő. A közeljövőben Android 4.3-mal piacra kerülő (idővel KitKatra frissíthetővé váló) modellek érdekessége, hogy kínai fejlesztésű helyett négymagos és 1,4 gigahertzes processzorú Qualcomm Snapdragon 400 lapkakészlettel lettek felszerelve; úgy tűnik a francia cég már nem a system-on-chipen próbál spórolni.

Hirdetés


A megjelenésre teljesen azonos 50 Helium 4G és 45 Helium 4G mobilok közös tulajdonságai közül kiemelendő az IPS kijelző, a 150/50 Mbps sebességű LTE-modem, a HSPA / Bluetooth 3.0 / Wi-Fi / A-GPS lapkák és microSD foglalat megléte, az 1 GB LPDDR3 memória, az autofókuszos és vakus hátlapi kamerák, továbbá az 1080p-s videók rögzítésének lehetősége.


Archos 50 Helium 4G
A drágábikként is csak 250 dolláros (~55 ezer forintos) készülékbe 5 colos és 1280×720 pixeles érintőkijelző került, az elő- és hátlapi kamerái 2 / 8 megapixelesek, a bővíthető háttértára 8 gigabájtos, az akkuja 2000 milliamperes.


Archos 45 Helium 4G
50 dollárért kevesebbért – azaz átszámítva olyan 44 ezer forintért – az olcsóbbik modell is korrekt vétel, azonban a butítások miatt érdemes inkább a testvérét választani, látszólag teljesen megéri a felárat. A kisebbik mobil 4,5 colos megjelenítője 854×480 pixeles, a képalkotó egységei 0,3 / 5 megapixelesek, a beépített háttértára 4 gigás, az akkuja pedig 1700 milliamperes.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.