Hirdetés

Remek Windows 8.1-es tablet a Lenovótól



|

Nem marad rivális nélkül az Acer a megfizethetőbb árkategóriában.

Hirdetés

Január végén elérhetővé válik Európában az Acer Iconia W4 táblagép, amely két fő eladási pontját a Windows 8.1 operációs rendszer és 299 eurós árcédula jelentik. A Lenovo néhány órával ezelőtt a Consumer Electronics Shown-n bemutatta az eszköz eddigi legközelebbi riválisát, amely európai forgalmazás esetén várhatóan csak áfányival lesz drágább nála.
 

Hirdetés


A 399 dolláros – olyan 88 ezer forintos – kezdőárú ThinkPad 8-ban az Acer táblájához hasonlóan 8 colos érintőkijelző dolgozik, azonban 1280×800 helyett 1920×1200 pixeles a panelje, plusz elhanyagolható mértékben a négymagos Intel Atom Z3770 processzora (1,46 – 2,39 GHz) is erősebb a rivális termékben használt Atom Z3740-nél.



A Lenovo termékének további főbb specifikációi: akár 8 órás akkus üzemidő, 2 GB RAM, akár 128 GB-os SSD, Wi-Fi, opcionálisan HSPA vagy LTE modem, 2 megapixeles előlapi kamera, 8 megapixeles és vakus hátlapi szenzor, alumínium borítás, 430 grammos súly, 8.8 milliméteres vastagság.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.