Hirdetés

Szupervékony gamer notebook a Gigabyte-tól



|

Nehéz elhinni, hogy ennyi minden fért az Aorus X7-be.

Hirdetés

Bár a legmenőbb gamer gépekkel kapcsolatban mostanában a Razer neve jut elsőként az eszünkbe, a Gigabyte egy igen figyelemreméltó újítással dobbantott. Az új játékos notebookjuk az Aorus szériát erősíti, a sorozatban szereplő csúcsmodell pedig akkora teljesítményt kínál egy 2,3 centiméter vastag házban, hogy azt nehéz elhinni. 

Hirdetés

Az apró figyelmességek listáját olyan elemek teszik ki, mint az üveggel bevont érintőpad vagy az ujjlenyomatoknak ellenálló házborítás. 

A 17,3 hüvelykes Aorus X7 ugyanolyan vastag, mint a Razer Blade Pro, de sokkal erősebb. Belül két darab NVIDIA GeForce GTX 765M GPU-t és egy négymagos Intel Core i7-4700HQ processzort találunk. Mindezt két ventilátor, négy szellőző és öt hőcső tartja hűvösen a 32 GB memória mellett. Tárhelyként két darab, egyenként 512 GB-os SSD-t és egy 1 terabájtos HDD-t kérhetünk a dupla HDMI porttal, Mini DisplayPorttal és VGA-val felszerelt noteszhez, ami így négymonitoros panorámában is működik. 

A 802.11ac-s Wi-Fi-vel felszerelt gép valamikor márciusban jelenik meg, és konfigurációtól függően az ára 2099 és 2799 dollár között alakulhat. 

 

További érdekességek a CES-ről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.