Hirdetés

Új szuperzoomos fényképezők a Fujifilmtől



|

A Fujifilm a CES-en bejelentette a legújabb, időjárásálló digitális fényképezőgépeit, melynek objektívje a legkomolyabb szettáskák tartalmát is felülmúlhatja.

Hirdetés

Az új FinePix S1 az 50-szeres optikai zoomjával ekvivalensen 24-1200-as objektívet képes kiváltani és teszi ezt f/2,8-5,6 fényerő mellett. Laikusok kedvéért szögezzük le gyorsan, hogy ezen a gyújtótávolságon az 5,6 bravúros teljesítmény, és így ez a gép valószínűleg kedvelt eszköze lesz a kezdő természetfotósoknak, vagy koncertre járóknak. Szóval mindenkinek, aki nehezen megközelíthető témát szeretne elkapni – egyre megy, hogy madarat, vagy rocksztárt – és változatos kínoknak kell kitennie eközben a gépét. A por- és cseppálló, 16 megapixeles kamera természetesen full HD filmfelvételre is képes, és ezt 920 000 pixeles keresőn is követhetjük a dönthető LCD kijelző mellett.

Hirdetés

 

Az S1-es idén márciusban fog megjelenni a nemzetközi piacon előre láthatólag 500 dolláros áron, de emellett további három készüléket is piacra dob a gyártó.  Az S9200-as típus, és a Wi-Fivel rendelkező S9400W szintén az 50-szeres zoomobjektívvel van felszerelve, de a házuk már nem időjárásálló, és az optikai keresőjük csupán 200 000 pixeles, a belépő, S8600 pedig már csak 36-szoros optikát kapott és csupán 720p-s videók készítésére képes. Az áraik a következők: az S8600 230, az S9200 330, az S9400W pedig 350 dollár lesz.

További CES-híreink itt olvashatóak

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.