Hirdetés

Új tévés formatervvel ékeskedik a Sony



|

A vállalat szokatlan, helytakarékos televíziókkal jelentkezett.

Hirdetés

A Sony Consumer Electronis Show-n látogatható standján szokás szerint különféle típusú fogyasztóelektronikai eszközök széles spektrumát lehet megcsodálni, az egyik kiemelkedő újdonságot a gyártó ék formájú televíziói képezik.
 

Hirdetés


Riválisaitól eltérően a látványos hajlított kijelzők helyett idén a Sony inkább a praktikusságra ment rá, a rendkívül elegáns friss formaterve ugyanis lehetővé teszi a szokásosnál számottevően jobb hangminőséget nyújtó hangszórók alkalmazását, így a térhangzást nem igénylőknek nincs szükségük külön szett vásárlására és elhelyezésére a nappaliban.
 


Az információk és helyszíni beszámolók alapján a 4K-s vagy 1080p-s „wedge” televíziók képminőség terén is kiemelkedőek, amely a remek LED panelek mellett a kifinomult szoftveres színkorrekciónak köszönhető. A beépített Wi-Fi vezérlőnek hála a termékekkel könnyű az internetre merészkedni, továbbá a 4K-s kijelzőjű modellek mobil eszközök esetén támogatják az érintéssel (NFC) kezdeményezett képtükrözést és 60 képkockás sebességű Ultra HD videók lejátszását. A két legolcsóbbnak ígérkező 1080p-s sorozat kivételével mindegyik széria esetében alaptartozék kettő 3D-s szemüveg is.


A 4K-s modellek 85-49 hüvelykes, míg az 1080p-s Braviák 70-40 hüvelykes panelekkel idén tavasszal kerülnek majd piacra, a várható árukról egyelőre nincs információ.


(Forrás: Sony 1 / 2)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.