Hirdetés

2,57 mm vastag az LG OLED csúcstévéje



|

Külön dobozba került a nem kijelzőhöz tartozó elektronika.

Hirdetés

Számos televízióval érkezett a CES-re az LG, ezek többsége a tavalyi modellek nem túl izgalmas frissítése, ám szerencsére a Signature családba tartozó W-szériával sikerült megmenteni a mundér becsületét. A 65 és 75 hüvelykes változatban piacra kerülő készülékek érdekessége, hogy két különálló darabból állnak: az egyik maga a kijelző, a második pedig a tévé egyéb elektronikáját és hangszóróit tartalmazó doboz.


Hirdetés


A tévé két egységre választásának köszönhetően a kijelzőrész csupán 2,57 mm vastag, így az LG szerint ez a világ legvékonyabb tévéje. A készülék álló helyzetben nem használható (már ha nem támasztjuk neki mondjuk a falnak), a tervezők szándéka szerint a készüléket mindenképp a falra kell erősíteni. A dobozában mellékelt rögzítőaljzattal együtt 4 milliméteresre "hízik" a televízió.



Egyelőre nem világos, hogy mennyiért kerülnek majd piacra a W-szériás modellek. A kisebbik idén februárban bukkanhat majd fel a nívós tévék árusításával foglalkozó boltok polcain, a nagyobbik modell pedig egy kicsivel később válik majd elérhetővé. A készülékek fontosabb ismert tulajdonságai: az LG tavalyi csúcstévéinél nagyobb fényerejű és jobb képminőségű OLED kijelző, 4K/Ultra HD felbontás, HDR-támogatás (HDR10, Dolby Vision, HLG), WebOS rendszer, Dolby Atmos soundbar.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.