Hirdetés

200 dollárba kerül a L'Oreal okosfésűje



|

A termék százalékos módon értékeli a hajunk egészségi állapotát.

Hirdetés

Okosóra, okostermosztát, okosmérleg, okoshűtő, helymeghatározós okosnyakörv a cicára… Bosszantó érzés, mikor az embernek látszólag mindene megvan, de mégsem szabadul az érzéstől, hogy nem él teljes életet. A mai napon megvilágosodtunk: hát persze, hogy okosfésű hiányzott!


Hirdetés


A Kérastase (a L'Oreal professzionális megoldásokkal foglalkozó leánycége) és Withings (a Nokia leánya) által közösen fejlesztett Hair Coach a világ első okosfésűje, még innovációs díjat is kapott a CES zsűrijétől. A "holisztikus hajértékelést" kínáló termék tele van tömve szenzorokkal: giroszkópokkal és gyorsulásmérőkkel három tengelyen követi a fésülés alaposságát, mennyiségét, és intenzitását, vibrál a túl erős fésülés esetén, számolgatja az összegabalyodott hajtincseket, továbbá a beépített mikrofonjával megállapítja, hogy nedves vagy száraz-e haj.



A begyűjtött információk Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével az okostelefonos társalkalmazásában kerülnek kielemzésre, az Android és iOS rendszereken futó szoftver még egy százalékban kifejezett hajegészségi értékelést is kioszt a felhasználóknak. A program képes komplett hajápolási terveket készíteni és általános tanácsokat adni, ezeket ráadásul a helyi időjárási információk - például a hőmérséklet, a páratartalom, vagy az UV sugárzás mértéke - is befolyásolhatják.



A Hair Coach várhatóan idén ősszel kerül majd piacra, méghozzá 200 dolláros áron.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.