Hirdetés

6 hüvelykes lesz az HTC U Ultra



|

A pletykák szerint lemarad róla a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó.

Hirdetés

Az HTC január 12-én rendez egy eseményt, amelynek a meghívóján az U betű szerepel. Most talán kiderült, hogy ez mit takar. 

Hirdetés

Az OnLeaks meg nem erősített forrása szerint tulajdonképpen az HTC Ocean Note androidos phabletre utal a betű, ugyanis annak a neve a kereskedelmi forgalomban az HTC U Ultra lesz. 

A jól értesült forrás azt is hozzátette, hogy a készülék kijelzője 6 hüvelykes lesz. Az egyre többször felbukkanó trend jegyében a 3,5 milliméteres jackcsatlakozót erről is száműzik. 

Mindez egybeesik egy korábbi pletykával, amely alapján az Ocean Note (U Ultra) jackcsatlakozó nélkül, de USB-C-vel érkezik. A készülék dual-SIM-képes lehet. 

Az HTC három új modellt villanthat január 12-én, az Ocean Note mellett az Ocean Smart és az Ocean Master kódnevűt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.