Hirdetés

Asztali módot kaphat a Samsung Galaxy S8



|

A pletykák szerint a Microsoft Continuum funkciójához hasonlóval érkezhet a zászlóshajó.

Hirdetés

A Samsung igyekszik minden információt titokban tartani a Galaxy S8 bemutatójáig, azonban mindez nem akadályozza meg a pletykák terjedését. 

Hirdetés

Az egyik legújabb az, hogy a következő zászlóshajó egy olyan funkcióval újíthat, mint a Microsoftnál a Continuum (a lentebbi képen látható). 

Egy kiszivárgott prezentációs anyag alapján - ami a Galaxy S8-ról szól - a Samsung egy úgynevezett Desktop Experience funkción dolgozik

Ennek hála a Galaxy S8-at hozzá lehet majd kapcsolni egy monitorhoz, illetve vezeték nélküli billentyűzethez és egérhez - azután pedig a rendszert "PC-ként" használni, rendes multitaskinggal egy nagy kijelzőn. 

Amennyiben a Samsung valóban bevet egy ilyen újítást, akkor szinte biztos, hogy a nagy kijelzőre egy eltérő kezelőfelületet tervezett. Az is biztosra vehető, hogy a kiszivárgott anyagon nem a Galaxy S8 látható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.