Hirdetés

Bírja a strapát az Acer Chromebook 11 N7



|

Az új Chromebook akkor sem jön zavarba, ha valaki elejti - megfelel a MIL-STD 810G szabványnak.

Hirdetés

Az Acer legújabb Chromebookja a Chromebook 11 N7, amely 11,6 hüvelykes kijelzőt kapott, a legfőbb különlegessége pedig az, hogy jól bírja az ütéseket. Még a billentyűzet gombjait is nehéz levenni. 

Hirdetés

Az oktatási célokra szánt laptop Európába a jövő hónapban érkezik, 299 eurós áron. A kegyetlen bánásmódot is bírja, ugyanis megfelel a MIL-STD 810G katonai szabványnak. Akár 122 centiméter magasból is el lehet ejteni, vagy éppen 330 milliliter vizet önteni a billentyűzetére - a gépnek nem lesz baja.

Az 1,35 kilogrammos laptop 12 órás üzemidőt kínál, néhány hónapon belül az androidos appokat is támogatja. 

Negatívum viszont a régebbi Intel Celeron N3060 lapka, amely még a Braswell architektúrára épít. A C731T érintőkijelzős lesz, a C731 normál panelt kap. A képernyő felbontása 1366 x 768, amely szintén gyenge pont, ahogyan a Bluetooth 4.0 is. 

Az eMMC tárhely mérete maximum 32 GB, a RAM mennyisége 4 GB lehet. USB-C nincs, de van két USB 3.0 port, HDMI, 720p-s webkamera és SD-kártyaolvasó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.