Hirdetés

Bivalyerős ZenFone érkezik a CES-re



|

Úgy tűnik, hogy a Snapdragon 835-ös SoC kap helyet a legújabb ASUS ZenFone-ban - és közeledik a ZenFone AR is.

Hirdetés

A CES-en sok bejelentésre számíthatunk, és az ASUS sem tétlenkedik: többek között egy új ZenFone okostelefont ígér, amit többször is megszellőztetett. 

Hirdetés

A legutóbbi alkalommal azt árulta el a gyártó, hogy a készülékbe a világ legjobb processzora kerül - egy Qualcomm Snapdragon. 

Minden bizonnyal a Snapdragon 835-ről beszél az ASUS, amely a Qualcomm legújabb csúcs-SoC-je. Kisebb, de erősebb és takarékosabb, mint a 2016-os Snapdragon 820. Maga a Snapdragon 835 szintén a CES-en mutatkozik majd be teljesebben. 

Az ASUS azt is elárulta, hogy a konkrét modell dupla hátlapi kamerát kap. Jó eséllyel egy új ZenFone Zoom lehet a szóban forgó készülék, amely a világon elsőként mutatkozhat be Snapdragon 835-ös lapkával. 

Az ASUS emellett a ZenFone AR-t is bemutatja, amely a szivárgások alapján a második Tango-alapú készülék lesz. A Google AR-platformjára eddig csak a Lenovo Phab 2 Pro épített, Snapdragon 652-es processzorral. 

A ZenFone AR különlegessége többek között a Snapdragon 821-es processzor lesz, továbbá, hogy a Daydreammel is kompatibilis, vagyis egyszerre AR- és VR-képes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.