Hirdetés

Egyetlen USB 3.1 kapuról működik az AOC monitora



|

A korábbi modelleknek általában kettőre volt szükségük a tápellátás miatt.

Hirdetés

Tapasztalataink alapján a sokat utazók többsége jól elvan a laptopjának egyetlen kijelzőjével, de persze egyes munkakörök esetében még úton-útfélen is sokkal hatékonyabb két kijelzőt használni. Az AOC most bemutatott egy hordozható monitort, amelyet a tulajdonosaik könnyen bepasszírozhatnak a táskájukba vagy a bőröndjükbe.


Hirdetés


Az AOC 16" Class USB-C Monitor (I1601FWUX) talán legnagyobb érdekessége, hogy egyetlen USB 3.1 kapu szükséges a működtetéséhez, konkrétan Type-C csatlakozós kábelt ad hozzá a gyártó. Korábban is léteztek ilyen kis monitorok, ám azokat általában vagy kettő USB kábellel kellett rákötni a számítógépekre, vagy egyéb komoly kompromisszumokat kellett tolerálni (például alacsony felbontás vagy fényerő) az egyetlen kábeles használat miatt. Az AOC új monitorához jár egy hajtogatható támaszték is, amely utazás esetén védi a kijelző felületét a karcolódástól, használat közben pedig fekvő vagy álló helyzetben támasztja a megjelenítőt.


Fontosabb specifikációk: 15,6 hüvelykes és 1920×1080 pixeles IPS kijelző, 220 cd/m² fényerő, 5ms válaszidő, 160 fokos betekintései szögek, automatikus képforgatás, 8,5 mm-es vastagság, 800 grammos súly.


A monitor 199 dollárért kerül majd piacra, méghozzá valamikor a második negyedév során.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.