Hirdetés

Ez az MSI legjobb AM4-es alaplapja



|

A Ryzen processzorokra is felkészült a CES-en látható X370 XPower Gaming Titanium.

Hirdetés

Hamarosan piacon az AMD X370, B350 és A320 lapkakészleteire építő alaplapok és a Ryzenre építő processzorok. A CES-en sok kapcsolódó termék látható, köztük az MSI legjobb AM4 foglalatú alaplapja. 

Hirdetés

Ez az X370 XPower Gaming Titanium, amely mindent tud, amit a csúcskategóriában elvárunk. Az AMD legjobb, X370-es lapkakészletére épít, támogatja a Ryzen processzorokat is. 

A tuningmestereket is kiszolgáló termék egy 24-tűs ATX, egy 8-tűs EPS és egy 4-tűs ATX csatlakozóból nyeri az energiát, továbbá 10-fázisú VRM jellemzi. Opcionálisan egy 6-tűs PCIe csatlakozóból is kaphat energiát, ez a több-GPU-s rendszerek stabilizálásában segít. 

Az ezüst-fehér alaplap négy DDR4-es memóriafoglalatot, két PCI-Express 3.0 x16 slotot kínál (van egy harmadik electrical x4), továbbá támogatja az NVIDIA SLI-HB-t és a CrossFireX-et. 

Van rajta két 32 Gbps-os M.2 slot, egy 32 Gbps-os U.2 port, hat darab 6 Gbps-os SATA port, négy USB 3.1 csatlakozó, nyolc USB 3.0 port, továbbá gigabites Ethernet és integrált audiomegoldás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.