Hirdetés

Ezt az ADATA SSD-t bárhová elviheted



|

Az SD700X egy továbbfejlesztett külső SSD, amely a víznek és az ütődéseknek is ellenáll.

Hirdetés

A TechPowerUp felfedezte az ADATA CES-es standjánál, hogy a gyártónak van már egy, az SD700-nál (a lenti képen) is újabb külső SSD-je: ez az SD700X. 

Hirdetés

A továbbfejlesztett modell a tavaly novemberi verziót követi, és most még kompaktabb házba van csomagolva. Ennek ellenére továbbra is vízálló, porálló és ütésálló, vagyis szinte mindentől védve van, és bárhová elvihető. 

256 és 512 GB-os, valamint 1 TB-os kapacitásban létezik, 3D TLC NAND flash memóriát, továbbá SiliconMotion kontrollert használ. 

Az USB 3.0-s csatolófelület 5 Gbps-os átvitelt kínál, természetesen egyetlen kábel oldja meg az áramellátás biztosítását is. 

A meghajtó szekvenciális átviteli maximuma másodpercenként 440 MB. Az ADATA elsősorban a laptopot használó játékosoknak szánja az újdonságát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.