Hirdetés

GPS-es sportórával frissít a Misfit



|

Fitneszes követésre találták ki a saját rendszerrel érkező Vapor okosórát.

Hirdetés

Az aktivitáskövetésre szakosodott Misfit legújabb terméke egy érintőképernyős okosóra, amely a Vapor névre hallgat. Minden olyan fitneszes funkciót tud, amit a márka eszközeitől elvárnánk: számolja a lépéseket, követi az alvást és méri a pulzust. 

Hirdetés

Ezen felül azonban WiFi, Bluetooth, továbbá GPS is van benne, vagyis monitorozza a helyzetünket.

A Vapor használható okostelefonhoz csatlakoztatva vagy akár nélküle is - egy Bluetooth-fejhallgatóval például zenehallgatásra is alkalmas futás közben. 

Az óra 1,4 hüvelykes, kerek AMOLED kijelzőt kapott, a képernyő körüli gyűrű pedig érintésérzékeny navigációt tesz lehetővé. 

Belül a Qualcomm Snapdragon Wear 2100-as processzora és 4 GB tárhely található. Az akku 2 napig húzza egy feltöltéssel, az újratöltés USB-n keresztül működik, de van mágneses töltődokk is. Az 50 méterig vízálló órával úszni is lehet. 

A Vapor nagy érdekessége, hogy nem Android Weart futtat, hanem a Misfit egyedi szoftverét - ez és a fitnesz előtérbe helyezése is mutatja, hogy a Misfit inkább a sikeres kategóriára koncentrál a viselhető eszközök piacán. Az óra idén nyáron jelenik meg 199 dollárért, fekete és rozé arany színekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.