Hirdetés

Három 4K-s kijelzővel támad a Razer laptopja



|

Az összeset sikerült beépíteni a noteszgép fedlapjába.

Hirdetés

Megdöbbentő és túlzásokba eső termékek nélkül nincs CES, bár ez jelen esetben pozitívum, hiszen pont ezek adják a kiállítás savát-borsát. A gamer perifériákat és laptopokat tervező Razertől alapvetően sem állnak messze a hajmeresztő hardverek, azonban most a szokásosnál is jobban elgurult a mérnökök pirulája: az egyelőre "Project Valerie" néven futó koncepció notebook három darab beépített kijelzőt kapott, a szélső kijelzők gombnyomásra nyílnak ki és csukódnak vissza.


Hirdetés


Ha már lúd, legyen kövér: mindhárom 17,3 hüvelykes panel 4K / Ultra HD felbontású, így kinyitott állapotban összesen 11520 × 2160 pixel áll a játékok és az alkalmazások rendelkezésére. A CES-re kivitt, működőképes prototípusban NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus chip dolgozik, a komplett laptop olyan 5,5 kilogrammot nyom.



Egyelőre nem világos, hogy valaha gyártásba kerül-e a játék és munka esetén egyaránt hasznos kialakítású laptop, a Razer részben pont a termék iránt igényt próbálja felmérni a CES-en.


(Forrás: Neowin, Razer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.