Hirdetés

Háttérvilágítással értesít a Das Keyboard 5Q



|

Az összes gomb világítása teljesen szabadon programozható.

Hirdetés

A prémium klaviatúrák készítésével foglalkozó Das Keyboard szerint ideje, hogy ne csak szépek, de hasznosak is legyenek a billentyűzetek háttérvilágításos gombjai. A vállalat által most bejelentett 5Q billentyűzet érdekessége, hogy az összes gombjának világítása szabadon programozható, így mindegyik gomb értesítéssé alakítható. A vállalat CES-es standján mutogatott egységeken például kéken világítani kezd a "T" gomb, mikor Donald Trump twittel egyet.


Hirdetés


Az implementáció érdekessége, hogy a felhasználók nem csak a billentyűzet szoftverébe "gyárilag" beprogramozott világítási funkciókat vehetik igénybe, hanem konkrétan saját maguknak is lekódolhatják a számukra szükséges értesítéseket. A termék mellé közösségi portált is tervezett a Das Keyboard, így a felhasználók megoszthatják majd egymással a saját gombvilágítási szkriptjeiket.



A 100 millió lenyomásra hitelesített Gamma-Zulu mechanikus kapcsolókkal szerelt Das Keyboard 5Q már előrendelhető, a tavasszal piacra kerülő termékért 229 dollárt kell letenni az asztalra. Magyar kiosztással sajnos nem lesz elérhető (matricázással megoldható a probléma), de legalább jár hozzá egy csuklótámasz.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.