Hirdetés

Jön az átalakítható Dell XPS 13



|

Már a CES előtt kiszivárgott, hogy a népszerű XPS 13-ból lesz átalakítható, hibrid kiadás is.

Hirdetés

A laptopok világában nagyon népszerű modell a Dell XPS 13, amely amellett, hogy könnyű és lapos, kompakt, továbbá nagyon vékony kerete van a kijelző körül. 

Hirdetés

Az elmúlt években sikert jelentett az XPS 13, amely az általában elfogadható árai mellett jó hardverekkel rendelkezik. Volt ugyan érintőképernyős verzió is, de átalakítható még nem. 

A Windows Central azonban rábukkant egy képre, amelyen a még be sem jelentett Dell XPS 13 (9365) látható - ez pedig egy átalakítható gép. A zsanérok lehetővé teszik a kijelző 360 fokos hátrahajtását, vagyis a 13 hüvelykes laptopból gyorsan táblagépet lehet csinálni. 

Sajnos részleteket nem mellékelt a Dell, azonban a fotó önmagáért beszél. 

Amennyiben hasonló specifikációkkal számolhatunk, mint az XPS 13 (9600) modellnél, akkor Intel Kaby Lake processzor, 1920 x 1080-as vagy 3200 x 1800-as kijelző, maximum 16 GB RAM és egy 512 GB-os SSD kerülhet a notebookba. A CES-en minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.