Hirdetés

Követik a szemeidet az ívelt kijelzős Predator monitorok



|

Tobii technológiát kapott az Acer Predator Z301CT, de más érdekes kijelzőt is magával vitt a CES-re a gyártó.

Hirdetés

A gamereknek is kedvez a CES, az Acer újdonságai közül sok pedig kifejezetten a játékosoknak szól. Ilyen a CES 2017-díjnyertes, 30 hüvelykes Predator Z301CT monitor is. 

Hirdetés

Ez a világ első olyan 21:9-es képarányú, ívelt monitora, amely Tobii szemkövető technológiával rendelkezik. A megoldást már 45 játék támogatja, többek között az Elite Dangerous, a Deus Ex: Mankind Divided és a Watch Dogs 2. Az 1800R ívű képernyő 2560 x 1080-as felbontással dolgozik, 200 Hz-es képfrissítéssel és 4 milliszekundumos válaszidővel. A betekintési szögek 178 fokosak, a dönthetőség -5 és 35 fok között alakul. A panelt 120 milliméteres tartományban függőlegesen is lehet mozgatni. Az élményeket egy 3 wattos DTS hangszórópár fokozza. 

Gyorsaságban szintet lépett az új Predator XB2 sorozat, amely ULMB technológiát, 1 milliszekundumos válaszidőt és 240 Hz-es képfrissítést ígér. 

A szérián belül 24,5 hüvelykes panellel rendelkezik a Predator XB252Q, 27 hüvelykessel a Predator XB272. Az 1080p-s kijelzők a ZeroFrame dizájn miatt többmonitoros konfigurációkban is használhatóak. A döntési szögek -5 - 20 fokosak, a forgathatóság +45-45 fokos, a magasságállítási tartomány 115 milliméteres. A hangszórópárok 2 wattosak. 

Mindegyik Acer monitor több kijelzőprofilt kínál a GameView technológiával, illetve csökkenti a villódzást és a szemfáradást az EyeProtecttel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.